MANİSA / AKHİSAR - Hilaliye Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Nis

Okulumuz II.Dönem I. Veli toplantısı 19 Nisan Cuma günü saat 16.00 - 17.30 arası yapılacaktır. Tüm velilerimize öğrencilerimizin başarı ve davranış durumlarını görüşmek üzere okulumuza bekliyoruz.

Şbt

Millî Eğitim Bakanlığınca 21 Nisan 2024 tarihinde gerçekleştirilecek İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı Başvuru ve Uygulama Kılavuzu yayımlandı.

Kas

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı Okul Aile Birliği Genel Kurulu ve Veli toplantısı 10 Kasım 2023'te yapılacaktır. Tüm velilerimize duyurulur.

Nis

14 Nisan Cuma günü 16:00 - 17:30 saatleri arasında okulumuzda II. Dönem I. Veli Toplantısı yapılacaktır.  Velilerimizin katılımını bekliyoruz.

Eyl

Eylül Dönemi Sorumluluk Sınav Tarihleri aşağıda belirtildiği gibidir. Sınavlara girecek tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.