MANİSA / AKHİSAR - Hilaliye Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Hilaliye Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Adres
HÜRRİYET MAH. 424. SK. HİLALİYE KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ BLOK NO 22 AKHİSAR / MANİSA
Vizyon
İçinde bulunduğumuz zamanın ruhuna uygun öğrencilerin ilgi, kabiliyet ve kariyer hedeflerine göre Temel İslam Bilimleriyle birlikte Fen ve Sosyal Bilimler ile Örgün Eğitimle Birlikte Hafızlık Projesi ve Hafızlık Pekiştirme, Teknoloji proje ve programlarını uygulayan Program Çeşitliliğini özümsemiş bir “Rehber Okul” olmak.
Misyon
Madde ve mânâya yönelik bütüncül bir varlık ve bilgi anlayışına sahip; aldığı eğitim ile geçmişini ve kültürel mirasını iyi bilen,yaşadığı zamanın farkında ve değişen dünyanın idrakinde olarak günümüz dünyasını ve gönül coğrafyamızı iyi okuyan, ülkesine ve insanlığa faydalı olma idealinde, bilgi ve hikmetin ışığında erdemli duruşuyla medeniyetimizin ihya ve inşasında sorumluluk sahibi olacak bireyler yetiştirmek.
Öğretim Şekli :TAM GÜN
08.30-17.45
KALORİFER
İNGİLİZCE VE ARAPÇA
Okulumuz Şehir Merkezindedir.
HÜRRİYET MAHALLESİ 424 SOKAK NO:22 AKHİSAR/MANİSA
İLÇE MERKEZİNDE
Kontenjan Bilgileri
Ortaokulumuzda 5.Sınıflarda (Örgün Eğitim ile Birlikte Hafızlık Projesi) 64 Öğrenci; Lisemizde 9.Sınıflarda Fen ve Sosyal Bilimler Projemizde 30 Öğrenci,Hafızlık Pekiştirme ve Geliştirme Projemizde de 30 Öğrenci kontenjanımız bulunmaktadır.
Faaliyetlerimiz Menüsü içerisinde yer verilmiştir.
Projelerimiz Menüsünde belirtilmektedir.